onderhoud bouwbedrijfTijdig en vakkundig onderhoud bespaart

Tijdig onderhoud aan een woning of appartementencomplex is niet altijd even zichtbaar. Maar het kan op termijn veel kosten besparen. Coppoolse Totaalbouw helpt huiseigenaren en VVE’s met vakkundig herstel, schilderwerk en vervanging van onderdelen van hun eigendom. In goed overleg met u pakken we al de voorkomende onderhoudswerkzaamheden op.

Onderhoud appartementencomplex

In samenspraak met de voorzitter van een VVE voeren we uit wat aan planmatig onderhoud nodig is. Daarnaast zijn we uiteraard op afroep beschikbaar voor klein dagelijks onderhoud zoals een deur die klemt, een kozijn dat lekt of een tegel in de portiek die loslaat.

Onderhoud woning

Met planmatig onderhoud van uw woning spaart u de hoge kosten die achterstallig onderhoud met zich meebrengen, uit. Bovendien behoudt uw woning met planmatig onderhoud haar waarde. Wanneer bij controle van bouwonderdelen als muren, kruipruimte, riolering, kozijnen, tegelvloeren ect, blijkt dat er herstel, schilderwerk of vervanging nodig is, raden wij u aan met onderhoud niet langer te wachten.

Neem online contact op voor een eerste kennismaking of bel direct 06 300 460 39. Wij doen vakkundig onderhoud op basis van een heldere en gespecificeerde offerte.

Naast onderhoud realiseren wij: